Verzendmethoden en -kosten

ROTNF verzendt haar artikelen naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De verzendmethoden kunnen variëren afhankelijk van het bezorgadres, het tijdstip van aankoop en de beschikbaarheid van de artikelen.

Tijdens de aankoop laten wij je de beschikbare verzendmethoden, de kosten en de leverdatum van je bestelling zien.

Mogelijke bezorgopties:

 • Ophalen in de ROTNF atelier – gratis. De persoon die de bestelling komt ophalen, moet zijn identiteitsbewijs tonen, of het nu de koper is of een andere persoon die in zijn plaats komt.
 • Ophaalpunt bij jou in de buurt.
 • Per post:
  • Standaard bezorging – 4,95 EUR / GRATIS (BESTELLINGEN BOVEN DE 100 EUR). De geschatte levertijd is rond de 5-7 werkdagen, afhankelijk van het bezorgadres.
  • Express bezorging alleen mogelijk in Nederland – 9,95 EUR. De geschatte levertijd is rond de 1-2 werkdagen.

Onthoud dat je een identificatiebewijs moet tonen als je, je bestelling ophaalt. Als iemand anders dan de koper de bestelling komt ophalen, moet hij/zij een schriftelijke machtiging en een kopie van het identificatiebewijs van de koper overleggen.

Houd er rekening mee dat er alleen op werkdagen wordt bezorgd.

 

Omruilen en retourneren

Je hebt 28 dagen vanaf de verzenddatum om de gekochte artikelen te retourneren of te ruilen.

Dit kan op de volgende manieren:

 • ROTNF atelier

ROTNF

Verrijn Stuartweg 40

1112AX Diemen

 • Afhaalpunt
 • Als je de aankoop hebt gedaan met een account:log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en via het overzicht van de bestelling kan je de retournering aanvragen.
 • Als je de aankoop als gast hebt gedaan:vraag de retournering aan via de link die in de e-mails staat die wij over je bestelling hebben gestuurd.

We sturen je per e-mail een etiket dat je op het retourpakket moet plakken waarna je het kan afgeven op willekeurige afhaalpunt. Na ontvangst krijg je een e-mail met een bevestiging hiervan.

Vergeet niet dat je de artikelen die je wilt terugbrengen binnen de termijn van 28 dagen vanaf de verzenddatum van je aankoop moet afgeven op het afhaalpunt, voordat de retourtermijn is afgelopen!

Alle retourartikelen worden zorgvuldig geïnspecteerd. De gekochte artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat wij de ontvangen. Zorg ervoor dat de artikelen niet beschadigd wordt geretourneerd. Als een artikel beschadigd, versleten of in een ongeschikte staat wordt teruggebracht, dan kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling en wordt de artikel mogelijk teruggestuurt. De verzendkosten komen voor jou rekening.

Uitzonderingen

 • Accessoires: moet in zijn originele verpakking teruggestuurd of omgeruild worden
 • Badkleding: deze moet de hygiëne sticker bevatten voordat wij het accepteren
 • Ondergoed: om hygenische doeleinden kan dit niet geretourneerd of omgeruild worden. Met uitzondering van body’s.

Terugbetaling

Na ontvangst van geretourneerde of omgeruilde artikelen wordt het volledige en/of te verekenen bedrag terugbetaald via dezelfde betaalwijze. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen.